Vill ha vår...

Ja... Det vill jag ha nu... Usch... Ja tycker denna vinter har vart såå lång. Jag känner mig så trött och grinig hela tiden. Skulle behöva lite sol och värme nu. Tänk om man hade råd, då jävlar skulle jag åka utomlands nu... Jag skulle inte tveka... Men det får stanna med att drömma om sånt just nu.... Önskar, vill och hoppas de blir bättre sen... Ja, med pengar alltså... :) annars så rullar allt väl mest bara på som vanligt här.... Oscar växer så de knakar... Rasmus är kaxig som jaa... Jag vet inte vad. Tänk om han blir som jag var i tonåren. Gode gud... Då lämnar ja in handduken... Nä, hoppas han brås på sin pappa i de läget. Tack och godnatt.

Barbafamiljen!!

Jag  har blivit  kär i barbapappafamiljen... Hoppas min lilla son oxå blir de.. För ja köper en massa saker me barbapappa på..Nu gäller de bara att lära sig namnen på allihopa...=)

Familjen Barbapapa

Barbapapa och Barbamama

Barbapapa och Barbamama

Det finns inga problem som det här enastående paret inte kan lösa! Tack vare sin snillrika fantasi och förmåga att ändra form tar de itu med de mest svårlösta problem. De är artiga och tjänstvilliga och föräldrar till sju barbabarn: Barbalala, Barbaflink, Barbafin, Barbazoo, Barbabok, Barbaskön och Barbastark.

Barbastark

Barbastark

Barbastark är röd och älskar att idrotta. Han är den givne ledaren och är överförtjust i mat. Med sina Sherlock Holmes-redskap (hatten och förstoringsglaset) och med hjälp av hunden Lolita försöker han vara en duktig detektiv. Barbastark kan vara lite mallig, men han är i grunden en trevlig prick!

Barbaflink

Barbaflink

Barbaflink är blå och en riktig vetenskapsman. Han kan mycket om kemi, fysik och biologi. Ibland kan hans teorier medföra att han går lite väl långt och följderna av hans experiment kan bli katastrofala. Som tur är håller hans bror, Barbazoo, ett öga på honom.

Barbabok

Barbazoo

Barbazoo är gul och kan allt om naturen! Han känner till massor om olika djur och växter. Barbazoo är väldigt hjälpsam men hans vilja att skydda naturen tvingar honom ibland att sätta stopp för Barbaflinks farliga experiment.

Barbaskön

Barbaskön

Barbaskön är svart och hårig och har stora konstnärstalanger. Han är mycket känslig och har ett hett temperament, speciellt Barbabok har lätt för att få honom att brusa upp.

Barbafin

Barbafin

Barbafin är lila och den vackraste av barbabarnen (tycker hon själv i alla fall). Hon gillar smycken och parfym. Hon är väldigt rädd för spindlar och andra småkryp och svimmar när hon ser dem. Barbaskön tycker att hennes rädsla är överdrivet löjlig.

Barbalala

Barbalala

Barbalala är grön och älskar musik. Hon kan spela många olika instrument. Hon är intresserad av djur och natur, liksom Barbazoo. Barbalala kan vara lite drömsk men är nästan alltid glad. Hon blir sällan arg och har en lugnande inverkan på sina syskon.

Barbabok

Barbabok

Barbabok är orange och väldigt intellektuell. Hon är ofta djupt försjunken i sina böcker. Hon kan lätt bli lite högfärdig och grälar ofta med Barbastark. Hennes syskon får akta sig för att trampa henne på tårna. Men hon har sinne för humor!

 


Halloj!!!

Var ett bra tag sen ja skrev här!!!
Tiden rullar på.. Jag lovar att bättra mig...
Ska skriva mer här!!
Nu är ju bloggen nygjord å fin oxå!!
Tack än en gång Marina!!!

Ny termin har börjat i skolan..
Rasmus är väl inte så förtjust i det..
Mer morgontrött unge får man allt leta efter...
Det är nog dags att han lägger sig ännu tidigare...
Annars är det bara bra med Rasmus. Mitt <3

Med Oscar e de är bara bra!
Har gör sina framsteg.
Den 10/1 vände han sig från mage till rygg..
Vi har vart på Bvc och fått spruta oxå..
Han gillade det väl inte såå mycke, men de gick väl an...
Han vägde nu 6536g och var 62 lång...
=)
Han har kommit på att man kan "prata högt" och de gör han minsann...
Hela dagarna.. Inte arg elle såå.. Men låter högt...
Vi har även börjat på babysim... Han verkar gilla det..=)
Nu har ju Melwin bytt grupp, så han är med i samma nu... Kul kul...

Annars rullar nog de mesta bara på i sin gilla gång...
Ha det så bra i snöyran allihopa!!RSS 2.0